Over de eigenaarsupdate

Geschiedenis van de eigenaar

Toen ik onlangs afstudeerde aan de UTEP, kon ik nergens aan een baan beginnen, vooral omdat de Covid-19 mijn geboortestad zwaar trof en veel bedrijven sloot. Als optie om een ​​eigen bedrijf te starten, probeerde ik eerst freelanceschrijver te worden, maar sinds de pandemie het land hard trof, waren er weinig kansen voor zaken. Vervolgens ging ik naar affiliate marketing totdat ik een idee kreeg: waarom zou ik niet mijn eigen bedrijf opzetten en zo werd TJ Jewelry and Gifts geboren. Oorspronkelijk heette het Texas Jewelers, wiens naam nu thuishoort als moederbedrijf, maar door het verkopen van andere artikelen dan sieraden moest er een naamsverandering plaatsvinden. Het was misschien vreemd om naast sieraden verzamelobjecten te verkopen, maar het werkte en dit bedrijf heeft me zelfs van een werkloosheid gered, en heeft me in de loop van de tijd veel dingen geleerd.

Terug naar blog